hkMensa 漫遊 - 香港第一成人交友討論區

成為會員
搜索
查看: 22399|回復: 25

[公告] [必看] 2015重新出發之而我不知什麼是大人網

本網一直堅持著一個原則

亦都係咁, 我地可以同警方建立一個良好的關係.

早在兩星期前, 得知隔離壇被警方收檔. 亦再一次證明我地既堅持係無錯.

不變應萬變.....

可惜的是一成不變原來會被攻破.

就係隔離壇結14日後, 於一月三十號下午二時左右.

被大量不明用戶(大部分來自中國IP, 無法辨認真偽) 存取一些較為內部的檔案.

黑客們十分清楚我地使用系統的漏洞... 可以以最快的方法阻止全世界再次進入.

繼而令到SERVER 的USAGE 馬上下降, 令他們之後的行動處理可以更迅速.

於下午三時 相信已經死亡. 並於下午五時得到確認.

該漏洞暫時希望可以透過升級去封閉... 因為本站運行多年, 實在離不開DISCUZ 了.

是次入侵, 相信沒有帶來任何資料的漏失. 只是導致大量資料消失.

較幸運的事, 於半年例行OFFLINE ARCHIVE 的檔案, 由於是儲存於外置硬盤.

經過幾番的搜尋 終於搵到 (無計,我又上百隻HDD)

on call 36小時, 本站終於可以重見天日.

廢話朕就唔講咁多.

以下重要事情宣佈:

- 暫時取消註冊新帳號需要電郵驗證
- 所有 VIP 帳號將會延期一個月.
- VIP 功能 會列為 最高處理優先次序 務求 24小時內可以恢復
- 即時留言版功能, 將會緊隨 VIP 功能恢復後開放
- 各用戶如發現問題, 請到回報區留言

加油支持搞好呢個post等大家有高質素服務
這有點不太安全,這些人也太無聊了吧
駭客威力真不能睇少....
係度講句恭喜重光
辛苦你地啦!!
我想問~~個聊天室係咪無左喇 ?
angela0523 發表於 2015-2-4 04:51
我想問~~個聊天室係咪無左喇 ?

將於日內重新接駁!!!!!!!!!!!!!
快d開返cr=]
原來之前隔離台拉人兼封鋪.
都係搵個替死出黎.
無我仲係星加玻.
無事上身..
點解我睇完都唔太明壇主講咩...D嘢好似好合理, 但就好唔make sense...  
相信沒有帶來任何資料的漏失. 只是導致大量資料消失.???
Hello, how can I become VIP now?